Cauta in site

Baloane
Cauta in site

Baloane
Oferte speciale

promotie baloane cu heliu personalizate

 

Baloane inima cu heliu la oferta

 

Baloane cu heliu la oferta

 

Pachet baloane aniversare

 

100 baloane personalizate doar 90 lei

Baloane Baloane
ACCESORII

BALOANE CU HELIU:

Hi-Float - Gel Tratare
Rafie pentru legare

BALOANE CU AER:

Bete si rozete
Pompe umflare
Baloane
Decoratiuni Baloane

Decoratiunile cu baloane sunt un cadou minunat pentru multe ocazii speciale: zile de nastere, botezuri, nunti, diverse aniversari.

Baloanele reprezinta o adevarata distractie pentru a inveseli oaspetii.

Decoratiunile cu baloane umflate cu Heliu vor lumina spiritele si vor crea un cadru foarte special.

Avem o gama larga de modele de decoratiuni cu baloane de unde puteti alege; vezi galeria aranjamente baloane.

Politica de confidentialitate

PRET: 0



Politica de confidentialitate

Noi, SC CORAL PARTY SRL cu sediul in Bucuresti, str. Constantin Lecca 2, bl. 66E, ap.23, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu J40/5/2016, CUI 35372031, tel 0722.24.75.34, e-mail baloane@baloane.net, reprezentata de VICTOR LUPU cu functia de Administrator, respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest site. Politica de protecție a persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe Regulamentul general privind protejarea datelor (GDPR), care intră în vigoare de la 25 mai 2018 si care creează reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal în Uniunea Europeană, precum si pe legislatia nationala aplicabila. Această politică generală se aplică pe site-ul web pe care va aflati, administrat de SC CORAL PARTY SRL

Deși puteți accesa continutul acestuia fără a furniza vreo informație personală, în unele cazuri aceste informații vă sunt cerute pentru a vă putea oferi serviciile online pe care le solicitați.

                                               

  • Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail sau telefonul unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comertului electronic, SC CORAL PARTY SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera in scop de ofertare, transmitere de news-lettere, reclama/publicitate.
  • Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre. Dreptul de a va modifica si sterge datele detinute de site  
  • În vederea exercitării drepturilor dumneavoastră, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergereadatelor (dreptul de a fi uitat), dreptul de a vă retrage consimțământul inițial, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul al restrciționarea prelucrării sau dreptul de a depune o plangere în calitate de subiect al prelucrării datelor, vă rugăm să ne scrieți fie prin e-mail la adresa baloane@baloane.net , fie prin poștă la următoarea adresă poștală Bucuresti, str. Constantin Lecca 2, bl. 66E, ap.23, Romania.
  • În mod implicit, site-ul utilizează diferite tipuri de cookie-uri funcționale pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în utilizarea acestui site. Aveți opțiunea de a respinge sau accepta folosirea lor. Pentru mai multe informații despre politica noastră de cookie sau despre cooki-urile utilizate si modalitățile de activare/dezactivare, vă rugăm să citiți Politica de cookies.
  • Prelucrarea mesajelor prin e-mail sau prin intermediul formularelor de chat se face doar în scopul desfășurării corespondenței cu dvs. Dacă echipa care răspunde de gestionarea mesajelor primite nu vă poate răspunde la întrebare, aceasta va trimite e-mailul dumneavoastră altui serviciu internalizat sau externalizat. Veți fi informat prin e-mail care este acest serviciu și de faptul că cererea dumneavoatră va fi preluată de acel serviciu. Dacă aveți întrebări în legătură cu prelucrarea corespondenței dumneavoastră și a datelor cu caracter personal, le puteți include în mesajul pe care ni-l adresați.
  • Noi folosim de asemenea canalele de social media pentru a prezenta munca, serviciile si produsele noastre. Utilizarea canalului specific de social media este evidențiată pe acest site cu butoane spcifice fiecărui canal. De exemplu, puteți urmări prezentările pe care le încărcăm pe pagina noastră de YouTube sau să urmăriți linkurile de pe site-ul nostru sau asociate pe Facebook. Fiecare canal social media are propria politică privind modul în care procesează datele dvs. personale când accesați site-urile lor. De exemplu, dacă alegeți să vizionați unul dintre videoclipurile noastre pe YouTube, vi se va solicita consimțământul explicit pentru a accepta cookie-urile YouTube; dacă vă uitați la activitățile noastre pe Facebook vi se va cere consimțământul explicit de a accepta cookie-urile Facebook; același lucru este valabil și pentru alte servicii. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări legate de utilizarea datelor dvs. Personale de către acele site-uri asociate canalelor media menționate mai jos, trebuie să citiți cu atenție politicile de confidențialitate înainte de a le utiliza.
  • Informațiile sunt divulgate terților doar în cazul în care acest lucru este absolut necesar pentru îndeplinirea scopului (scopurilor) identificat(e) mai sus și doar destinatarilor menționați, furnizori de servicii sau parteneri.
  • SC CORAL PARTY SRL  nu va divulga datele dvs. cu caracter personal pentru a fi utilizate în scopuri de marketing de către terți operatori sau transfer extern in afara UE. De asemenea, pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra in utilizarea site-ului, se folosesc date tehnice provenind din surse de genul motoarelor de cautare, indexare sau social media.
  • Continuarea accesului dumneavoastra la conținutul site-ului constituie un accept al politicii noastre de confidențialitate. Pentru orice sugestii sau reclamații cu privire la conținutul politicii de confidențialitate vă rugăm sa ne contacți la adresa de e-mail baloane@baloane.net .

Persoane Imputernicite

In vederea prelucrarii datelor dumneavoastra, in scopul inregistrarii la servicii online sau prin e-mail, abonare la newsletter, desfasurarii corespondentei societatea SC CORAL PARTY SRL apeleaza la terti furnizori de servicii cum ar fi: firme de curierat, firme de procesare plati, firme de suport IT  etc, acestia actionand in calitate de imputerniciti.

In cadrul acestor procese este posibil ca date personale ale dumneavoastra sa fie transferate strict in scopurile enumerate si conditiile prevazute in politica de confidentialitate.

Feedback

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe adresa baloane@baloane.net

Va multumim!

 


Baloane
Comanda acum
Baloane
SUPER OFERTA

100 DE BALOANE PERSONALIZATE

Doar 90 lei


Pretul nu include umflarea baloanelor.

Baloane
PACHETE DECORATIUNI

Baloane Botez

 

Baloane Aniversare

 

Baloane Mot sau Turta

 

Baloane nou nascut

 

Baloane cu heliu personalizate

Baloane
Baloane

Din baloane, atat baloane aer cat si baloane heliu se pot face o multitudine de decoratiuni: arcade din baloane, ghirlande din baloane, buchete din baloane cu heliu,  flori din baloane cu aer, baloane cu heliu simple, baloane heliu colorate, etc. Problema esentiala este cine, cum le face si cat costa, de aceea Coral Balloons este aici cu o gama larga de aranjamente si decoratiuni din baloane precum si minunate alte servicii, toate la cele mai mici preturi.

Fie ca vreti doar cateva baloane heliu cu care sa dati o pata de culoare, sa completati decorul si sa inveseliti un pic sala unde are loc petrecerea sau vreti multe baloane heliu care sa umple de veselie si culoare incaperea la noi le puteti comanda in ambele variante. Baloanele sunt impresionante, ele pot crea decoratiuni multicolore cu un impact vizual mare pe care oaspetii le pot vedea de la intrare, de pe scaun sau dansand. Decoratiunile din baloane dau o deosebita culoare atmosferei, alaturi de husele pentru scaune si aranjamentele florale petrecerea va fi magica.

Buchetele mari de baloane colorate dau ringului de dans un farmec aparte. Arcade decorate cu baloane vor pune in prim plan masa sarbatoritilor si intreaga incapere.

Indiferent daca doresti sa decorezi o mica petrecere, o receptie sau o nunta, decoratiunile noastre cu baloane vor adauga pana si ultimele finisaje si vor transforma evenimentul intr-o experienta extraordinara.

Baloane
Magia decoratiunilor cu baloane

In timp ce unele locatii pentru petreceri necesita mici decoratiuni, altele ofera un spatiu mare cu un nemasurat potential.

Ca si decoratiunile cu flori, decoratiunile cu baloane au devenit o unealta de design foarte importanta cand vine vorba despre nunti, botezuri, petreceri sau ocaziile speciale.

Expertii nostrii in decoratiuni pot crea un aranjament mai sobru sau un aranjament de baloane festiv astfel incat sa se incadreze perfect ocaziei.

In cadrul oferit spre decorare putem include la cerere inimi si mesaje confectionate din baloane.